La Cursa Cirera Trail, millor Trail de mitja distància 2016

Dimecres, 1 de febrer de 2017 a les 10:00

El portal de corredors Runedia - Mundo Deportivo ha escollit la Cursa Cirera Trail de Santa Coloma de Cervelló com el millor Trail de mitja distància (15-30 km) del 2016.

Aquest rànquing ha estat elaborat amb l’ajuda, els vots i els comentaris de més de 49.000 participants. 

Els membres del jurat han valorat aspectes que van des de l’organització de la prova, el preu, l’ambient existent i els serveis oferts, fins a altres com són la qualitat del recorregut i la dificultat presentada.

Des del Trail Montpedrós - AMSCC es vol compartir aquest reconeixement amb totes les persones que, d’una manera o altra, van fer possible que tot sortís com va sortir. Organitzadors, patrocinadors, corredors, col·laboradors i, no cal dir-ho, a l’ànima de tota cursa que vol fer les coses ben fetes, el gran equip de voluntaris i voluntàries.

Des del Trail Montpedrós - AMSCC i des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, us animem a participar en la II Cursa Cirera Trail Montpedrós que enguany es celebrarà el diumenge 14 de maig, i als més petits, a la I Cursa Cirera Trail Kids que com a novetat celebrarem el dissabte 13 de maig

Darrera actualització: 14.02.2018 | 13:11