Associació Excursionista Amics de la Muntanya

L'Associació Excursionista Amics de la Muntanya és una de les entitats deganes en el nostre municipi, en especial pel que fa al seu àmbit, la natura i el medi ambient. El 1957 naixia la idea, i un any després el projecte s'havia consolidat. L'objectiu amb què es va crear l'associació i que encara avui els mou és reunir i motivar el jovent i fer-los fruir de les possibilitats de la natura.

A part de les seves pròpies activitats, l'Associació Excursionista Amics de la Muntanya col·laboren activament en l'Aplec de Sant Antoni. Compromesos amb la conservació del nostre patrimoni natural i en especial la nostra muntanya, els Amics de la Muntanya han desenvolupat una tasca important pel que fa a la conservació de l'ermita i del refugi. La seva relació amb altres entitats com l'Agrupació de Defensa Forestal fan possible que a més dels actes programats per la diada de l'aplec, es pugui disposar d'un espai natural en les millors condicions possibles.

També organitzen la Caminada Popular i col·laboren en la cursa de l'Onze de Setembre. Recentment han creat la secció de la Cirera Trail.

Pl. del Pi Tallat, 1 (Societat Recreativa) - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: montpedrosmuntanya@gmail.com
Lloc web: amicsmuntanyascc.blogspot.com.es/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.03.2022 | 09:29