L'ajuntament organitza el concurs de narrativa i poesia per a majors de cinquanta anys Primavera Literària

Dimecres, 31 de gener de 2024 a les 10:00

El concurs estableix tres modalitats: narrativa curta, narrativa llarga i poesia. El termini per a presentar les obres va de l'1 al 15 de març.

El tema de les narracions i poesies presentades és lliure i han d'estar redactades en català. Els treballs s'han de presentar en format digital Word i PDF al correu electrònic scc.ssocials@santacolomadecervello.cat. O bé en format paper (5 còpies) a mida Din-A4 a les oficines de Serveis Socials i Gent Gran (plaça de les Vinyes s/n, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns i dijous de 16 a 18 h). El tipus de lletra de les obres ha de ser Arial o similar, mida 12, interlineat 1'5. En un document separat cal indicar les dades d'identificació, que han d'incloure pseudònim, modalitat, títol de l'obra, nom i cognom, adreça, telèfon de contacte i edat.

Les obres guanyadores es donaran a conèixer en l'acte de lliurament de premis que es celebrarà a la Sala de Plens el 19 d'abril a les 18 h. S'entregarà un premi per a la persona guanyadora de cada modalitat i a totes les persones que hagin participat se'ls obsequiarà amb un recull dels treballs presentats.

Es posa a disposició de tots els participants el Punt Òmnia, un espai amb accés lliure per fer ús dels ordinadors, wifi, i on trobareu suport tecnològic i professional. Per accedir al Punt Òmnia cal concertar cita al telèfon/WhatsApp 644 187 304.

Consulteu les bases del concurs en aquest enllaç

Darrera actualització: 31.01.2024 | 13:35