Reobrim els casals de la gent gran a partir de l’1 de juny

Dilluns, 31 de maig de 2021 a les 12:00

Els Casals de la Gent Gran de Santa Coloma de Cervelló i de la Colònia Güell reobriran les seves portes a partir de juny després de més d’un any de tancament com a mesura preventiva enfront de la pandèmia. L’Ajuntament i la Regidoria de la Gent Gran han adoptat la responsabilitat d’obrir de nou els casals aplicant totes les mesures sanitàries referents a la COVID-19 que siguin necessàries i reorganitzant la gestió dels espais i de les activitats per tal que els casals esdevinguin espais segurs per a les persones. 

A partir del pròxim 1 de juny, i de manera temporal, la gestió, organització i dinamització dels casals de la gent gran anirà a càrrec de l’Associació Benestar i Desenvolupament, una organització no governamental i sense ànim de lucre que ens ajudarà a reobrir i reactivar l’activitat d’una manera controlada i segura. Aquesta reobertura ha estat treballada conjuntament amb els representants dels Casals de la Gent Gran de Santa Coloma i de la Colònia Güell, amb qui es treballarà de forma coordinada per a decidir les activitats i tallers que s’hi realitzaran.

Jornades de portes obertes de l’1 al 4 de juny

Per tal d’acollir i donar la benvinguda a la gent gran de la forma més organitzada i segura possible, de l’1 al 4 de juny es celebraran unes jornades de portes obertes als casals per donar a conèixer la metodologia i els horaris de les activitats que es proposa desenvolupar. Les persones que vulguin participar d’aquestes activitats als casals hauran d’assistir a aquestes jornades de portes obertes per informar-se i inscriure’s, ja que les activitats tindran places limitades i aforament reduït. Els horaris de les jornades de portes obertes seran:

CASAL DE LA GENT GRAN DE SANTA COLOMA
Dimarts 1 i dijous 3 de juny, de 16:30 a 20 h

CASAL DE LA GENT GRAN DE LA COLÒNIA GÜELL
Dimecres 2 i divendres 4 de juny, de 16:30 a 20:00 h

Per participar en les jornades cal trucar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Serveis Socials al telèfon 93 634 19 51, on us donaran hora.

Darrera actualització: 31.05.2021 | 08:28