Si tens mascotes tens responsabilitats

Dijous, 13 d'octubre de 2022 a les 10:00

L’Ajuntament posa en marxa una campanya destinada a promoure la tinença responsable entre les persones propietàries d’animals de companyia.

Des d’avui 13 d’octubre i fins a mitjan desembre, dues educadores recorreran els carrers i zones verdes del municipi quatre dies a la setmana (de dijous a diumenge) informant i repartint bosses per a la recollida d’excrements a qui tingui gos/sa i atenent les consultes i observacions que qualsevol persona els vulgui fer en relació amb la tinença responsable i la convivència entre persones i animals de companyia.

Aquesta actuació s’emmarca en la campanya «Si tens mascotes tens responsabilitats», promoguda per l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló per a informar i sensibilitzar les persones propietàries d’animals sobre les seves responsabilitats envers aquests i també per a evitar danys i molèsties a altres persones o animals.

En breu, també hi ha prevista la realització d’una enquesta per a detectar les principals problemàtiques de civisme relacionades amb la tinença d’animals.

Actualment, al nostre municipi hi ha 950 animals censats, dels quals la majoria en són gossos.

Darrera actualització: 13.10.2022 | 12:58