Tast de Vins Orígens, un projecte innovador de Firavins

Divendres, 31 de març de 2017 a les 09:00

Com a activitat paral·lela a la tercera edició del FIRAVINS, que es celebrarà el proper 22 d’abril al nostre municipi, la comissió incorpora enguany una innovadora proposta que permetrà tastar vins de tota Catalunya en edificis i espais singulars de Santa Coloma de Cervelló.

La incorporació d’aquest projecte suposa, d’una banda, estendre l’esdeveniment més enllà del seu nucli central, que continuarà sent el dia de la fira, i oferir tasts de vins al llarg de l’any. I per l’altra, reforçar el coneixement dels valors patrimonials i monumentals del nostre municipi, convidant la ciutadania a visitar espais emblemàtics i a conèixer la seva història.
Tast de Vins Orígens pretén ser un viatge als orígens de Santa Coloma de Cervelló. Fent servir el vi com a fil conductor, ens recordarà qui som i qui hem estat. Seran tasts de bons vins, amb bons professionals del món del vi, en espais plens d’història del nostre poble, envoltats d’activitats originals poc vistes en el món dels tasts de vi.

La nit del 21 d’abril, a les 21h, comença el primer Tast de Vins Orígens, amb un maridatge a la Masia de Can Roc, i durant tot l’any, us anirem proposant nous tasts i nous indrets emblemàtics.

Si esteu interessats, us podeu informar al facebook de Firavins Santa Coloma de Cervelló.

Darrera actualització: 13.02.2018 | 14:19