Comissió FiraVins

La Comissió Firavins va néixer l'any 2015, sota el paraigua de la Societat Recreativa. Des d'aleshores programa a l'abril el FiraVins, i el Projecte Orígens.

FiraVins

A l'abril, la comissió organitza el FiraVins, amb un increment important any rere any d'assistents a la Festa. Una festa amb lloc pels infants, espai per a la restauració, lloc per al petit celler on es donen a conèixer, espai de vermut, ....
La bona acollida del projecte FiraVins ens porta a fer que cada FiraVins sigui un repte per tota la comissió, buscant sempre bones idees, bons vins i bona cultura.

Projecte Orígens

El Projecte Orígens, és la innovadora proposta de la comissió FiraVins, on ha incorporat enguany un cicle de tasts de vins de Catalunya en edificis i espais singulars de Santa Coloma de Cervelló.

La incorporació d'aquest projecte suposa, d'una banda, estendre l'esdeveniment més enllà del seu nucli central, la fira FiraVins, i reforçar el coneixement dels valors patrimonials i monumentals del nostre municipi, i alhora donar l'oportunitat de conèixer una mica més aquest espai emblemàtic i la seva història a la població.

La majoria d'espais que proposem, tenen història al costat del vi, doncs Santa Coloma ha estat terra de vins durant molt de temps.

Tast de Vins Orígens, pretén ser un viatge als orígens de Santa Coloma. I fent servir el Vi com a vincle, recordarà a tothom qui som i qui hem estat.

Seran tastos de bons vins, i bons professionals del món del vi, en espais plens d'història del poble, envoltada d'activitats originals poc vistes en el món dels tastos de vi.

SOCIETAT RECREATIVA - Pl. Pi Tallat, s/n - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: firavins@gmail.com
Lloc web: www.facebook.com/firavins
Darrera actualització: 8.02.2018 | 09:54