Tractament contra paneroles i desratització

Dimarts, 25 d'abril de 2023 a les 10:00

Els dies 27 i 28 d'abril es realitzarà el tractament periòdic contra les paneroles i desratització a tots els registres de clavegueram del municipi.

El tractament es pot allargar durant uns dies, depenent de diferents factors com trànsit, abundància de plagues, etc. Recordeu que després del tractament és més fàcil veure paneroles pel carrer, ja que els primers efectes del producte aplicat són de desorientació i atordiment fins que acaben morint.

El tractament contra les paneroles es fa amb pintura biocida, que té una durabilitat més alta que els gels utilitzats habitualment i permet controlar de manera més eficaç aquesta plaga. El tractament contra les rates es fa mitjançant la col·locació de paranys. Tant la pintura biocida com els paranys es posen dintre dels registres del clavegueram, de forma que ni animals ni persones entren en contacte directe. No obstant això, es recomana vigilar els animals de companyia perquè no les mengin.

Tot i que s'intenta tenir la menor incidència sobre el trànsit i l'aparcament de vehicles, és possible que en algun carrer on es faci el tractament no es pugui aparcar. En aquests casos estarà degudament senyalitzat. Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Si necessiteu més informació sobre el tractament de plagues, o voleu posar en coneixement de l'Ajuntament l'existència de paneroles, poseu-vos en contacte amb la Regidoria de Salut:
scc.salut@santacolomadecervello.cat
Telèfon: 93 645 07 00

En aquest enllaç torbareu més informació sobre el programa de control de plagues.

 

Darrera actualització: 05.05.2023 | 12:07