Departament de Cultura

Regidoria: Maria Pau i Viver
Tècnica de Cultura: Sònia Sarmiento

El Departament de Cultura atén tres línies de treball principals: l'atenció i assessorament de les entitats culturals, l'organització del Cicle Festiu i la gestió dels equipaments culturals.

A Santa Coloma hi ha una vintena d'entitats culturals, totes elles molt actives. Des del Departament de Cultura atenem les seves necessitats logístiques (cessió de material, cessió d'espais), ens fem ressò de les activitats que organitzen, i resolem dubtes que puguin tenir sobre qüestions administratives i legals.

Pel que fa al Cicle Festiu comença el 5 de gener amb les cavalcades de reis i acaba el 31 de desembre amb la Festa Major d'hivern. Algunes d'aquestes festes estan liderades per entitats a les quals donem suport, i n'hi ha d'altres que organitzem i gestionem des del Departament directament.

El Centre Cívic Can Baruta és l'equipament on es concentren tots aquests recursos. A banda d'acollir el propi departament, és un espai dedicat a acollir entitats, realitzar activitats culturals (exposicions, tallers, xerrades) i sobretot a ser l'eix vertebrador de la vida cultural de Santa Coloma.

Altres equipaments culturals gestionats pel Departament de Cultura són la Biblioteca Pilarin Bayés, la sala de lectura Joaquim Folguera, el Centre Municipal Sant Lluís, el Casal Municipal de Cesalpina, el Casal Municipal de Sant Roc i el Casal de les Monges.

Lluís Pasqual Roca, 2-4 (Centre Cívic Can Baruta) - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Sònia Sarmiento (Tècnica de Cultura)
Telèfon: 93 634 08 02
Adreça electrònica: scc.regidoriacultura@santacolomadecervello.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 9h a 14h (Concertar cita prèvia)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.06.2023 | 09:30