Solidaritat

Notícies

 • 5 de desembre de 2022 Santa Coloma de Cervelló amb La Marató de TV3 Santa Coloma de Cervelló amb La Marató de TV3

  Les entitats de Santa Coloma de Cervelló es tornen a unir per col·laborar amb La Marató de TV3 que enguany tracta sobre la salut cardiovascular. A tots els actes podràs fer el teu donatiu en una de les guardioles. També les podràs fer en línia fins al 31 de desembre de 2022.

 • 4 d'abril de 2022 Santa Coloma de Cervelló, contra la guerra i amb el poble ucraïnès Santa Coloma de Cervelló, contra la guerra i amb el poble ucraïnès

  El municipi ha mostrat el seu rebuig a la invasió russa i ha posat en marxa diverses actuacions solidàries per a cobrir les necessitats de la població afectada.

 • 4 de març de 2022 Solidaritat amb la població ucraïnesa Solidaritat amb la població ucraïnesa

  Davant la voluntat de la ciutadania d'oferir suport al poble Ucraïnès, l’Ajuntament, l’APS i la Plataforma de suport a les persones refugiades de Santa Coloma de Cervelló, recomanem que la forma més efectiva de canalitzar l'ajuda al poble d’Ucraïna davant de la crisi humanitària provocada per la invasió de Rússia, és fent aportacions econòmiques a les entitats que ja treballen sobre el terreny, en la línia que estableix el Govern de la Generalitat de Catalunya i la majoria d'organitzacions internacionals.

  Alhora es coordinarà la recollida de roba d’abric, mantes i sacs de dormir per a les persones refugiades a través de La Fundació Solidança a partir del pròxim dilluns 7 de març. La campanya de recollida de roba finaltizarà el dimecres 30 de març.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:10