Infància i adolescència

Notícies

  • 7 de setembre de 2020 Millora als espais públics de joc infantil Plaça Pi Tallat

    Durant el mes d’agost l’Ajuntament ha realitzat diferents actuacions en els espais de joc infantil de la plaça Pi Tallat, plaça Charlie Rivel i plaça Benet Barcelona, substituint algun joc i arranjant i fent millores de manteniment de diferents elements malmesos.

  • 30 d'abril de 2020 L’Ajuntament repartirà porta a porta 1.144 mascaretes per als infants L’Ajuntament repartirà porta a porta 1.144 mascaretes per als infants

    Perquè tots els infants de Santa Coloma puguin sortir al carrer amb protecció, demà l’Ajuntament farà arribar mascaretes de cotó als nens i nenes de 4 a 13 anys empadronats al municipi. El repartiment el faran porta a porta un grup de voluntaris, que entregaran una mascareta de cotó per a cada infant. En total es repartiran de forma gratuïta 1.144 mascaretes que ha adquirit l’Ajuntament.

  • 20 d'abril de 2020 Els nens i nenes ens fan arribar els seus dibuixos del Dilluns de Pasqua i el confinament Dibuixos de Pasqua

    Amb motiu de la celebració del Dilluns de Pasqua, l’Ajuntament va declarar a tots els nens i nenes fillols i filloles honorífiques del municipi, per agrair-los que han tingut un comportament exemplar d'ençà que va començar l'alerta pel coronavirus.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:10