Patrimoni i turisme

Notícies

  • 31 d'octubre de 2019 El fons documental de la Masia de Can Roc, donat a l'Ajuntament El fons documental de la Masia de Can Roc, cedit a l'Ajuntament

    L'Alcadessa de Santa Coloma de Cervelló i la senyora Anna Duran i Armengol, van signar el dimecres 30 d'octubre el conveni que regula la donació del fons documental de la Masia de Can Roc a l'Ajuntament. L'acte va tenir lloc a la seu de l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, on aviat es dipositarà aquest fons mitjançant la fórmula de cessió en comodat.

  • 25 d'octubre de 2019 L’Ajuntament, Punt d’Informació Turística L’Ajuntament, Punt d’Informació Turística

    Els Departaments de Promoció Econòmica i de Patrimoni Natural i Cultural han impulsat l’acreditació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló com a Punt d’Informació Turística P.I.T. Així doncs, l’Oficina d’Atenció Ciutadana proporcionarà als visitants informació sobre l’oferta turística que es pot trobar al nostre municipi i a la comarca del Baix Llobregat.

  • 18 de juliol de 2019 La Taula de Patrimoni exposa les millores previstes a la Cripta i el seu entorn Vitralls de la Cripta de la Colònia Güell

    La Taula de Patrimoni es va reunir a l'Església de la Colònia Güell el passat 9 de juliol, i va fer un repàs al conjunt de projectes de rehabilitació i millora que el Consorci de la Colònia Güell té previst realitzar sobre diferents elements de la cripta i el seu entorn.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:08