Fem la compra per tu

Divendres, 27 de març de 2020 a les 11:00

La situació d’emergència sanitària decretada per les autoritats i les mesures acordades per contenir la propagació del virus COVID-19 ha fet que hi hagi famílies confinades sense possibilitat d’anar a fer les compres imprescindibles.

Les persones i famílies que us trobeu en aquesta situació d’aïllament, no podeu sortir de casa, o sou vulnerables davant el contagi de la COVID-19 i no compteu amb ajuda del vostre entorn, podeu fer-nos arribar la vostra sol·licitud perquè una persona de la borsa de voluntaris de Santa Coloma de Cervelló faci la compra per vosaltres.

Us la portaran a casa persones voluntàries de la Creu Roja. La compra es farà un cop a la setmana per domicili.

Podeu omplir aquest formulari, o trucar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament al telèfon 93 634 07 00.

Una persona voluntària es posarà en contacte amb vosaltres per acabar de definir la llista de la compra que necessiteu. Us recordem que la llista de la compra només ha d’incloure aliments i productes de primera necessitat, i l’import màxim  ha de ser aproximadament de 50 €.

Una persona de la Xarxa de voluntaris del municipi, degudament acreditada i amb els elements de protecció adients (guants i mascareta), farà la compra al supermercat Condis de 9 h a 10 h del matí. L'entrega de la compra al domicili la faran voluntaris de la Creu Roja de Sant Boi de Llobregat.

En cap cas es pagarà amb diners en metàl·lic. Un cop els voluntaris de Creu Roja us portin la compra a casa, haureu de fer l’abonament de l’import fent una transferència bancària a l'Ajuntament.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 13:45