Cultura

Notícies

  • 17 de juny de 2021 Fem una revetlla segura i respectuosa Fem una revetlla segura i respectuosa

    Aquest any la tradicional Revetlla de Sant Joan encara l’haurem de celebrar d’una forma diferent donada la situació de pandèmia. Podrem gaudir d’aquesta màgica festa amb la família i els amics, però el context segueix exigint fer-ho amb especial atenció a la seguretat i seguint les recomanacions i indicacions, amb grups reduïts i amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

  • 10 de maig de 2021 Lliurament del premi al Jaume Perramon, guanyador del Concurs de cartells de la Festa de la Cirera i l’Agricultura Premic Concurs Cartells Festa de la Cirera

    El regidor de Cultura i 1r tinent d'alcalde Jordi Bartolomé, ha fet entrega del primer premi del Concurs de cartells de la 36a Festa de la Cirera i l'Agricultura a Jaume Perramon, guanyador d'aquesta edició.

  • 21 d'abril de 2021 Ja tenim el cartell de la 36a Festa de la Cirera i l’Agricultura Cartell de la 36a Festa de la Cirera i l’Agricultura

    El jurat qualificador del Concurs de cartells de la 36a Festa de la Cirera i l’Agricultura ha triat com a guanyador el cartell presentat pel Jaume Perramon. El jurat ha valorat especialment la creativitat del cartell, que mostra un mosaic de cireres reproduït virtualment amb la tècnica del trencadís.

Activitats

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:14