Cultura

Notícies

  • 9 de desembre de 2022 Un important impuls a l’activitat cultural Un important impuls a l’activitat cultural

    La millora de les dades sanitàries relacionades amb la pandèmia de COVID-19 ha permès, al llarg d’aquest 2022, un retorn progressiu a l’activitat presencial, amb el que això ha suposat per a la recuperació de les propostes relacionades amb la cultura i les activitats tradicionals. Aquesta tornada a una certa normalitat s’ha vist acompanyada, a la nostra població, per una sèrie d’actuacions municipals destinades a potenciar els equipaments i l’activitat cultural en el seu conjunt.

  • 5 de desembre de 2022 Santa Coloma de Cervelló amb La Marató de TV3 Santa Coloma de Cervelló amb La Marató de TV3

    Les entitats de Santa Coloma de Cervelló es tornen a unir per col·laborar amb La Marató de TV3 que enguany tracta sobre la salut cardiovascular. A tots els actes podràs fer el teu donatiu en una de les guardioles. També les podràs fer en línia fins al 31 de desembre de 2022.

  • 2 de desembre de 2022 Donem la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat de carrers i places Encesa de l’arbre i l’enllumenat de carrers i places

    Demà dissabte 3 de desembre donarem la benvinguda a les festes nadalenques amb l'encesa dels llums de l'arbre de Nadal a la plaça Pi Tallat i l'enllumenat dels carrers i places comercials del poble.

Activitats

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:14