Preinscripció escolar 2024-2025

A Santa Coloma de Cervelló comptem amb una Llar d’Infants Municipal (Llar d’Infants Rojas Feliu), dues escoles d'educació infantil de segon cicle (de 3 a 6 anys) i d'educació primària (de 6 a 12 anys) (Escola Colònia Güell i Escola Pla de les Vinyes) i un Institut de Secundària i Batxillerat (Institut Montpedrós)

Durant els mesos de febrer i març les famílies poden visitar els centres educatius de Santa Coloma de Cervelló per conèixer-ne el projecte educatiu i veure’n les instal·lacions abans de la preinscripció per al curs 2024-2025. La Llar d'infants Rojas Feliu obrirà les seves portes al mes d'abril.

La preinscripció és imprescindible per obtenir plaça per al vostre fill o filla en un dels centres educatius del nostre municipi sostinguts amb fons públics. Han de fer la preinscripció les famílies amb filles o fills que el curs vinent començaran a la llar d'infants municipal, a les escoles d'educació infantil i primària o a l'institut. També els que necessiten canviar de centre o són nous a Santa Coloma de Cervelló i volen accedir per primera vegada a qualsevol nivell educatiu.

La preinscripció a la llar d'infants es farà durant el mes de maig. A educació infantil de segon cicle i primària la preinscripció serà del 6 al 20 de març i a Educació Secundària Obligatòria (ESO) del 8 al 20 de març. El calendari de preinscripció a Batxillerat encara està pendent d'aprovació.

Darrera actualització: 07.03.2024 | 10:40
Darrera actualització: 07.03.2024 | 10:40