Benestar i ciutadania

Notícies

  • 24 de desembre de 2019 Novetats sobre el Tribut Metropolità

    Tal com es va informar en la darrera Actualitat, l’Àrea Metropolitana va adquirir el compromís d’elaborar un pla de comunicació sobre el tribut. Aquest pla s’ha elaborat, i aviat rebreu un tríptic informatiu que ha editat la mateixa AMB, on a part de la informació també s’agenda una sessió informativa pel 15 de gener a les 7 de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament.

  • 29 de novembre de 2019 El Tribut Metropolità: Què és? Com s’aplica? Què s’està gestionant des dels Ajuntaments?

    Davant la recent aplicació del TM per part de l’AMB per primera vegada al nostre municipi, i la preocupació i manca d’informació en com l’AMB ha aplicat aquest tribut, des de l’Ajuntament s’estan fent nombroses gestions per aclarir i garantir-ne l’aplicació més justa possible i per tal d’oferir informació que permeti omplir el buit informatiu per part de l’administració metropolitana responsable.

  • 27 de setembre de 2019 L'Ajuntament aprova una moció contra el tall de subministrament a les famílies amb deutes que ha plantejat Endesa

    El Ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló ha aprovat en la sessió celebrada el 26 de setembre una moció en què exigeix a Endesa que retiri l’amenaça de tallar a partir de l’1 d’octubre el subministrament d’energia a persones en situació de vulnerabilitat.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:15