Benestar i ciutadania

Notícies

  • 31 de gener de 2020 Deu municipis reclamen l’obertura d’un expedient a Endesa pels talls de llum provocats pel temporal Pal de llum caigut a conseqüència del temporal

    El 23 de gener els municipis de Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Pallejà, El Papiol, Sant Climent de Llobregat, Begues, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Cervelló i Castellbisbal van emetre un comunicat en relació amb les afectacions per talls de llum derivats del temporal Glòria després de reunir-se amb caràcter urgent a la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

  • 24 de gener de 2020 Comunicat de les alcaldies dels municipis metropolitans afectats pel temporal Glòria

    Ahir dijous es van reunir representants de Santa Coloma de Cervelló, Torrelles, Begues, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, El Papiol, La Palma de Cervelló, Pallejà i Sant Climent de Llobregat.

  • 24 de desembre de 2019 Novetats sobre el Tribut Metropolità

    Tal com es va informar en la darrera Actualitat, l’Àrea Metropolitana va adquirir el compromís d’elaborar un pla de comunicació sobre el tribut. Aquest pla s’ha elaborat, i aviat rebreu un tríptic informatiu que ha editat la mateixa AMB, on a part de la informació també s’agenda una sessió informativa pel 15 de gener a les 7 de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:15