Cultura emprenedora a l'escola

Durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la seva localitat.

Durant el curs, els alumnes de 5è i 6è de les Escoles Pla Vinyes i Colònia Güell creen i gestionen una cooperativa escolar, amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i altres agents socials del poble. Els alumnes han de constituir l’empresa, escollir el producte, dissenyar la imatge corporativa i la comunicació del producte, produir-lo i vendre’l en els mercats locals i també durant la Festa de la Cirera. Part dels beneficis de la seva venda es destinen a projectes d’interès social.

En un context creatiu i lúdic, els nens i nenes desenvolupen capacitats emprenedores mitjançant un aprenentatge transversal, i alhora, al mantenir contacte amb entitats i empreses del territori, l’escola s’integra a l’entorn.

Cultura emprenedora a l'escola és un projecte d'acompanyament escolar de la Diputació de Barcelona, que ens l'ofereix a través del Consell Comar del Baix Llobregat. Al nostre municipi es realitza gràcies al treball coordinat de les regidories d'Educació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, i les dues escoles d'educació primària del municipi, l'Escola Pla de les Vinyes i l'Escola de la Colònia Güell.

Darrera actualització: 19.10.2018 | 09:44